Tuotteet hakusanalla bon bons suklaa (2)

Hasselpähkinä Suklaa

Hasselpähkinä Suklaa

10 % kapryylihappoa (C8), joka on peräisin kookoksesta, toisin kuin pitkän ketjun rasvahapot, MCT:t (keskiketjuiset triglyseridit) ohittavat ruoansulatuskanavan kokonaan ja menevät suoraan maksaan ketoaineiden tuotantoa varten. Sitä kutsutaan myös "rasvojen glukoosiksi". Kookoksessa on yksitoista erilaista rasvahappoa. Neljä niistä ovat MCT:t: kaproihappo (C6), kapryylihappo (C8), kapriinihappo (C10) ja lauriinihappo (C12). C12 on teknisesti ottaen MCT, mutta keho käsittelee sitä kuin pitkän ketjun rasvahappoa. Paaston tai paastoa jäljittelevän ruokavalion, kuten vähähiilihydraattisen tai keto-ruokavalion, aikana keho muuttuu kataboliseksi (hajoamiseksi) ja alkaa luonnollisesti tuottaa ketoaineita maksassa. Ketoaineita on kolme päätyyppiä. Ensiksi keho tuottaa asetoasetaattia (AcAc), sitten se muuttaa sen beetahydroksibutyraatiksi (BHB), ja kun BHB:tä on tarpeeksi, loput räjähtävät asetoniksi, jota hengitämme ulos tai virtsamme. Puhdas hasselpähkinä: Erittäin rikas E-vitamiinissa Makadamiaöljy: Rikas Omega 7:ssä (palmitoleiinihappo) SKU: 5430002193014 Polyolit: 11,2 g Energia: 441 Kcal, 1846 kJ Kokonaisrasva: 39,8 g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 20,4 g Hiilihydraatit: 17,4 g Josta sokeria: 5 g* Proteiini: 11,9 g Suola: 0,0 g Kuitu: 27,9 g Luonnollinen makeutusaineyhdistelmä: Thaumatin, riboosi ja erytritoli
Suklaatrufelit

Suklaatrufelit

Belgialaisesta suklaasta valmistetut suklaatrufelit, jotka on täytetty herkullisella kermaisella pralinélla.